Käyttäjät raportoivat mm. päivityksessä kadonneita tiedostoja ja pahoja yhteensopivuusongelmia joidenkin laitemallien kanssa. Ongelmia puitiin melko näkyvästi eri verkkomedioissa ja uutisointi sai käyttäjät varpailleen Windows 10 -version ominaisuuspäivitysten suhteen.

Nyt selität jotain sellaista, että “Windows 10 ei käy kun ei toimi ohjelmat” ja “minä kun päivitän niin toimii “, joten puhut nyt paskaa. Ja sinun pitäisi pilata 4-7v työt kun sanoit, että ei sinulla ei toimi.

Jos se ei löydä mitään, niin voi vaikka käynnistää koneen välissä uudelleen ja kokeilla sitä taas. Sitten jos ja kun jotakin löytyy, niin asentaa päivitykset ja ajaa tuon uudestaan taas.

Windows 10 Versions Eli Eri Päivitykset

Todellisuudessa on vain osittain standardoitu ja se mitä ei ole standardoitu, ei aina toimi ellei erikseen luvata tai ole jotain ajuria. Valmiina koneella olevienkin tilalle asennetaan muita. C) Windows kymppi häviää koska ei saa suosiota ja tilalle tulee seiskan ja kasin kaltainen käyttöjärjestelmä. Ei ole mikään pakko päivittää ja kasin tuki on lähes yhtä kauas kuin kympin. Taitaa käydä niin, pshed.dll Windows 10 että kymppi haudattu kaikessa hiljaisuudessa kun seiskatkin toimii vielä täysiään. Varmaan jo parissa vuodessa kun kymppi ei kelpaakaan läheskään kaikille.

Lue Myös

Kahdeksan tuntia kuulostaa niin pitkältä ajalta, että se saattaisi hyvin viitata lahoamassa olevaan kovalevyyn. Kovalevy on yksi ainoista tietokoneen komponenteista, joka välillä osaa kertoa omasta hajoamisestaan ennakkoon, ja se näkyy juuri hidastumisena. Käyttöjärjestelmäpäivitys on usein juuri kovalevyä rasittava toimenpide, minkä vuoksi päivityksen kestäminen noin kauan voisi tarkoittaa kovalevyn lahoamista. Suosittelisin tekemään niin, että avaa tietokoneen asetuksista päivitykset ja suorittaa sieltä muutamaan kertaan ”Tarkista päivitykset” -toiminnon.

Tunnuslukulaite puolestaan on kevyt, pienikokoinen ja kulkee kätevästi mukana esimerkiksi lompakon korttitaskussa. Kehitämme verkkopankkia yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja olemme ottaneet uusia ideoita käyttöön uudistaessamme verkkopankkia. Kerro omat kehitysideasi – ne pääset antamaan verkkopankin Palaute-kohdassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.